4.1. In rechte kan van de navolgende vaststaande feiten worden uitgegaan:
* [geïntimeerde] is met ingang van 13 oktober 1997 voor onbepaalde tijd in dienst getreden van PDS tegen een salaris van laatstelijk € 1.487,20 bruto per maand te vermeerderen met 8% vakantietoeslag.
* Sedert 11 december 2000 is [geïntimeerde] wegens ziekte verhinderd de bedongen arbeid te verrichten.
* De arbeidsdeskundige van het GAK heeft op 14 november 2001 gerapporteerd. In zijn rapport is onder meer vermeld (op pagina 8):
Door toepassing van taakroulatie tussen de functies puntlasser en indrukker kan cliënt tegen dezelfde loonwaarde herplaatst worden......
Aangezien binnen de functie geen pedaalbediening voorkomt en er in het kader van haar vastgestelde belastbaarheid geen overschrijdingen plaatsvinden, kan deze combinatie als passend worden aangemerkt.
De taakroulatie (om de 2,3 of 4 uur) dient in onderling overleg door de werkgever en de werknemer te worden vastgesteld.
Het uitoefenen van haar maatman (puntlasser, hof) is gemaximeerd tot een periode van 4 uur, hierna zal taakroulatie dienen plaats te vinden.
* De Arbodienst heeft PDS bij brief van 20 november 2001 bericht dat [geïntimeerde] met ingang van 22 november 2001 haar werkzaamheden kon hervatten onder de door GAK
Nederland B.V. opgelegde restricties. Op donderdag
22 november 2001 is [geïntimeerde] het haar door PDS aangeboden werk gaan verrichten.
* Op vrijdag 23 november 2001 heeft zij zich wederom ziek gemeld.
* Op maandag 26 november 2001 is [geïntimeerde] op het spreekuur geweest bij de Arbodienst en heeft de Arbodienst [geïntimeerde] onveranderd arbeidsgeschikt bevonden voor het verrichten van het aangeboden aangepaste werk per 27 november 2001.
* Bij brief van 26 november 2001 berichtte de Arbodienst PDS voor zover van belang:
Uw medewerkster is onveranderd geschikt met de beperkingen die door de GAK arts aangegeven werden. Op dit ogenblik verzuimt ze omdat ze niet akkoord gaat met een en ander in de werkorganisatie. Naar mijn mening is dit niet voldoende om zich ziek te melden. Ik adviseer hier -nogmaals- overleg, maar als ze zich opnieuw probeert ziek te melden, moet ze een second opinion aanvragen.
* Op dinsdag 27 november 2001 heeft [geïntimeerde] een gesprek bij PDS gehad, na afloop van dit gesprek heeft zij zich opnieuw ziek gemeld.
* Bij brief van 27 november 2001 van PDS aan [geïntimeerde] is [geïntimeerde] op staande voet ontslagen wegens herhaalde werkweigering.
* Bij brief van 28 november 2001 aan [geïntimeerde] geeft GAK Nederland B.V. als deskundigenoordeel ex art. 38 lid 1g OSV:
U hebt op 23 november 2001 uw werkgever gemeld dat u ongeschikt bent tot het verrichten van uw arbeid wegens ziekte of gebreken. U hebt, in verband met een bestaand verschil (geschil, hof) met uw werkgever over de ongeschiktheid tot werken, GAK Nederland verzocht om een onderzoek in te stellen en hierover een oordeel te geven, als bedoeld in artikel 38 lid 1g OSV.
Dit onderzoek heeft plaatsgevonden op 28 november 2001 door Dhr. [verzekeringsarts], verzekeringsarts.
Op grond van de resultaten van dit onderzoek, is GAK Nederland van oordeel dat er geen oordeel mogelijk is daar het ontslag op onterechte wijze heeft plaatsgevonden.
* Bij brief van 22 februari 2002 aan [geïntimeerde] vult GAK Nederland voormeld oordeel als volgt aan:
U hebt op 23 november 2001 uw werkgever gemeld dat u ongeschikt bent tot het verrichten van uw arbeid wegens ziekte of gebreken. U hebt, in verband met een bestaand geschil met uw werkgever over de ongeschiktheid tot werken, UWV Gak verzocht om een onderzoek in te stellen en hierover een oordeel te geven, als bedoeld in artikel 38 lid 1g OSV.
Dit onderzoek heeft plaatsgevonden op 28 november 2001.
Op grond van de resultaten van dit onderzoek, is UWV Gak van oordeel dat u ongeschikt bent tot het verrichten van het eigen werk, wel bent u geschikt voor het verrichten van het aangeboden aangepaste werk. Naar opmerkingen van betrokkene is zij niet in passend werk geplaatst.