Op 10 augustus 2022 is door Veduma medisch adviseurs een medisch rapport opgemaakt. Daarin staat onder meer het volgende:
“Uit de medische informatie wel aanwezig maak ik op dat er letsels waren van:
linker elleboog, rechter pols, linker knie en rechter enkel.
(…)
Op 14-06-2013 wordt gemeld dat er een normale mobiliteit is van de linker elleboog. Betrokkene wordt uit de controle bij de orthopedisch chirurg ontslagen omdat er geen beperkingen of problemen meer zijn. Blijvende last of beperkingen voor belasten van de linker elleboog kan ik niet opmaken uit deze informaties. De orthopedisch chirurg meldt in de laatste brief van 22-06-2022 dat er kraakbeenlijden is in de linker elleboog waarvan betrokkene in de toekomst hinder kan ervaren.
(…)
Op 14-06-2013 is er een normale mobiliteit van de rechter pols en kan er geen drukpijn meer uitgelokt worden. Betrokkene wordt uit de controle bij de orthopedisch chirurg ontslagen omdat er geen beperkingen of problemen meer zijn. Later wordt gemeld dat er weinig hinder resteert van de rechter pols. Wat de hinder die nog resteert is, is niet duidelijk. Beperkingen voor de rechter pols zijn op basis van deze informatie dan ook niet goed te duiden. Ook is niet duidelijk of de fractuur door het polsgewricht lopende was met mogelijke risico’s voor de toekomst. In het bezoekrapport wordt melding gedaan van een verbrijzeling van de rechter pols. Ik kan dit niet bevestigen met de medische informatie nu aanwezig.
(…)
Op 14-06-2013 kan de linker knie volledig gestrekt worden maar is het buigen nog beperkt tot 110°. Gemeld wordt dat de knie stabiel is. Betrokkene wordt uit de controle bij de orthopedisch chirurg ontslagen omdat er geen beperkingen of problemen meer zijn. Later meldt de orthopedisch chirurg dat de linker knie verstijfd is geraakt na de operatie. Ik ga derhalve uit van een blijvende buigbeperking van de linker knie. De aard van het letsel maakt dat er een verhoogd risico is op vervroegde artrose van het kniegewricht. Dit ontstaat door het letsel zelf maar ook indien er na de reconstructie aanhoudende instabiliteit blijft bestaan. Gezien er sprake is van een stabiele knie in juni 2013 met een buigbeperking is dit risico geringer maar dit kan niet nader in maat en getal uitgedrukt worden.
(…)
De fysiotherapeut maakt in de brief van 08-01-2014 geen melding van enkelklachten of beperkingen. Wel van een veranderd looppatroon maar dit heeft aannemelijk met de buigbeperking van linker knie te maken. In juni 2014 wordt aan schaderegelaar melding gedaan van beperkingen met staan en lopen waarvoor betrokkene een scootmobiel heeft aangeschaft. Beperkingen voor tillen, dragen en inpakken en artrose van de rechter enkel met opzetten en blauw worden van deze enkel. Op basis van de medische informatie nu aanwezig kunnen is het niet goed mogelijk voor ondergetekende om deze forse beperkingen te duiden. Kraakbeenletsels geven wel een verhoogd risico op vervroegde artrose. Dit wordt ook door de orthopedisch chirurg aangegeven zijnde dat betrokkene in de toekomst hier nog hinder van kan ervaren.
(…)
Ik ontving verder nog informatie van de orthopedie in 2019 betreffende klachten en een ingreep welke zover na te gaan niet in relatie staan met het ongeval. Het gaat om een vastzettingsingreep van de laatste gewrichten van de wijs- en middelvinger van de rechter hand in september 2019 en artrose van de lage rug met lijden van de tibialiszenuw links. (…)”